24 mei Ho’oponopono workshop I

Wanneer?

24 mei 2019 @ 11:00 – 15:00.

Waar?

Happy Spirit Arnhem
Geitenkamp 7
6823 HC Arnhem
Nederland

Kosten

€ 45,-

“Bereik elk doel met Ho’oponopono”.

Nieuwe kansen, gelukkig zijn, liefde, meer geld, geen zorgen; de meeste van ons verlangen naar een of meerdere van deze dingen. Elk van deze dingen ligt binnen handbereik. Sterker nog je hoeft er eigenlijk niet eens echt moeite voor te doen. Het enige dat we hoeven te doen is naar de 0-staat te gaan. Daar kennen we geen limieten, daar zijn geen problemen of blokkades. Enkel liefde en ongekende mogelijkheden zodat het bestaan hier op aarde ongekend vreugdevol wordt. Alles wat je ooit had gewenst plotsklaps binnen handbereik met de oude Hawaiaanse Ho’oponopono methode.

Tijdens de Ho’oponopono workshop wordt een moderne variant van de oude Hawaiiaanse leefwijze aangeleerd waarmee alle zorgen, angsten en problemen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Het is niet moeilijk, het lastigste om te bevatten is de pure eenvoud! We leren over energieen, de Ho’oponopono methode en doen een gezamenlijke meditatie. Workshop tussen aanhalingstekens omdat het geen traditionele workshop is meer een interactieve lezing. Het leven zal nooit meer het zelfde zijn.

De workshop zal worden gegeven door Jochem Anthonijsz

Vrede in jezelf en de wereld,

Het betreft de volledige uitleg en workshop van Ho’oponopono.  Alle geheimen worden onthuld.

Wil je, je inschrijven voor deze workshop? Vul dan het inschrijfformulier in.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *