Consulten

Momenteel is er een cliënten stop in de praktijk wat betreft consulten. De wachttijden werden te lang en liepen richting een half jaar. Voor cursussen en workshops kan WEL worden ingeschreven.

Consulten

Diverse Consulten

Fysieke of mentale problematiek? Boek dan gerust eens een consult Trance Healing of kom heerlijk tot rust door een sessie magnetiseren. Via hogere energie, gidsen, chakra’s en handoplegging komen we in een fijne ongedwongen sfeer samen tot de kern van het probleem. Vervolgens kiezen we de beste oplossing. Veel ‘problemen’ kennen hun grondslag in de energie. Vaak is de oplossing gemakkelijker dan gedacht. Komt een probleem eigenlijk uit een vorig leven of reageert het lichaam op mentale overtuigingen die haar dwarszitten. Samen gaan we tot de kern met als doelstelling genezing. Door het gebruik van Trance Healing blijken ‘problemen’ vaak in een sessie oplosbaar.


Maar ook voor mensen die ‘gewoon’ eens contact willen maken met hun eigen innerlijk kind of ziel. Een liefdevolle energetische opschoon beurt behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Of liever een rustgevend, verhelderend en vitaliserend Shambala MDH consult?

Trance Healing;         consult a 45 minuten € 70,-
Shambala MDH;        consult a 45 minuten € 55,-
Shambala MDH;        consult a 25 minuten € 30,-