Shambala MDH Consult

Momenteel is er een cliënten stop in de praktijk wat betreft consulten. De wachttijden werden te lang en liepen richting een half jaar. Voor cursussen en workshops kan WEL worden ingeschreven.

Shambala MDH Consult

Shambala MDH Consult

Shambala MDH consulten bestaan uit het gekanaliseerd overbrengen van energie. Een consult Shambala MDH helpt bij vermoeidheid, fysieke problemen of stress. Ook erg fijn voor mensen die een consult Trance Healing hebben gehad en daarna eens in de zoveel tijd hun energie op peil willen laten brengen.

Shambala MDH is heerlijk ontspannen. Je gaat zitten en kunt rustig gaan genieten van alle energieën die het lichaam een oppepper geven. Een energetische massage of onderhoudsbeurt dus.

Zoals de gezondheiszorg zich ontwikkeld zo ontwikkelen ook healing methoden zich. Met de jaren (intreding Aquarius tijdperk) veranderd de energie hier op aarde. Nu de energie hoger (krachtiger) is geworden is het tijd voor de healing methoden van Shambhala MDH.

Shambhala MDH is voortgekomen uit het traditionele Reiki. Waar Dr Usui al vele toevoegingen deed aan Reiki en daarmee het Usui Reiki creeerde is er nu dus Shambhala MDH. Het mooie aan de Shambhala inwijdingen is dat als je deze hebt ontvangen je de verworven Shambhala graad ook hebt in het Reiki en Usui Reiki. Een Shambhala Master is dus automatisch ook een Reiki en Usui Reiki Master. Drie titels per inwijding dus. Wat vooral opvalt aan Shambhala MDH in tegenstelling tot zijn oudere broers in de Reiki traditie is de enorme kracht. De energie werkt vele malen sneller en directer als bij de wat tragere Reiki varianten.

Shambhala MDH heeft zich in 1996 geopenbaard aan John Armitage, een van de vijf Melchizedeks op aarde beter bekend onder de naam Hari Das. Armitage channelde een boodschap van de opgestegen meester St. Germain. Onderaan dit bericht staat de gehele channeling voor wie het fijn vind om deze te lezen.

Consult a 45 minuten; € 55,-
Consult a 25 minuten; € 30,-

Online een afspraak maken bij JA Spirit? Klik hier.

Er zijn bij happy Spirit meerdere Healers aanwezig. Mocht je een speciale voorkeur hebben dan kan je dat aangeven. Over het algemeen zal Jochem Anthonijsz de consulten aannemen maar wil je sneller terecht of heb je iemand gezien die beter bij je past? Geef het gerust aan.

Voor het direct maken en betalen van een consult (de datum overleggen we daarna telefonisch even) is er ook de sectie Cursus en Consult in de webwinkel. Daar kan je meteen ook alle gediplomeerde Healers zien die verbonden zijn aan Happy Spirit. Voor betaling in de winkel op de dag van het consult maak even via de mail of telefonisch een afspraak.