Trance healing III

Trance Healing III

Na cursus I & II is er nu ook Trance Healing III. Waar het Aquarius tijdperk draait om verdieping van de eigen spiritualiteit ontwikkeld ook Trance Healing zich steeds verder. In de cursus Trance Healing III gaan we de diepte in. Waarom zijn dingen zoals ze zijn? Wat gebeurt er nu eigenlijk precies als de gidsen hun helende krachten door de Trance Healer laten gaan.  En misschien nog wel het leukste; er word geleerd hoe zelf de controle te nemen over de energieën.

Trance Healing III richt zich dus niet enkel meer op het contact tussen healer en gids. Doel is de healer zo bewust en zo krachtig te maken dat hij of zij zelf de energieën kan sturen. Healer verword tot paramedici.

We gaan verder werken met de hogere zelf. Hoe controle te nemen over het eigen leven. Wil je graag dat omstandigheden of karaktereigenschappen veranderen? Geen enkel probleem. Leer nu simpel hoe dit zelf te doen samen met Jochem Anthonijsz.

Trance Healing III is dus eigenlijk ook een gids door het Aquarius tijdperk. Nu de energieën overal loskomen en de mensheid langzaam wakker wordt gaan wij alvast een stap verder. Verbreed je ‘healing skills’ met Trance Healing III.

Jochem Anthonijsz van JA Spirit zal de lessen Trance Healing III geven.

Trance Healing III by JA Spirit; €275,-

Meteen inschrijven? Klik hier.

Zien wanneer de eerstvolgende cursus start? klik hier

Meer lezen over;
Cursus Trance Healing I; klik hier.
Cursus Trance Healing II; klik hier.