Trance Healing Consult

Momenteel is er een cliënten stop in de praktijk wat betreft consulten. De wachttijden werden te lang en liepen richting een half jaar. Voor cursussen en workshops kan WEL worden ingeschreven.

Trance Healing Consult

Trance Healing Consult

Bij een Trance Healing consult kan er van alles gebeuren. Zo is het mogelijk naar vorige levens te gaan, te spreken met het innerlijk kind of zelfs de eigen ziel. Maar ook om inzicht te creëren in situaties die in dit leven zijn ontstaan. Welke overtuigingen zijn eigenlijk niet meer nodig? Hoe van angsten af te komen tot aan genezing van andere mentale en fysieke problemen.

Als Trance Healer ben ik bemiddelaar tussen diverse gidsen en diegene die om het consult vraagt. Geen moeilijke rituelen maar snelle verbindingen met hogere energieën en spirits. Helen gebeurt vanuit liefde. Geen donkere energieën maar licht en vreugde voor het leven. Dit alles zonder ‘zweverig gedoe’. Met beide voeten op de grond dus.

Een Trance Healing consult gaat net even wat verder dan bijvoorbeeld Shambala MDH. Gidsen geven informatie door die ik vervolgens met jou deel. Samen met diverse gidsen dringen we door tot de kern van het probleem. Diverse energetische blokkades worden weggenomen zodat de problemen, zowel fysiek als mentaal, zich kunnen verwijderen. Een Trance Healing consult zal veelal zorgen voor extra inzichten en energie.

De keus voor een Trance Healing Consult is de keus voor het begin van de rest van je leven. Er worden processen in werking gezet die leidden tot het openen van jezelf, het eindelijk erkennen van de eigen ik. We elimineren zoveel mogelijk blokkade’s, vullen ze op met licht en liefdevolle energie.

Dus de laatste tijd last van mentale of fysieke problemen waar eens naar gekeken moet worden? Dan is een Trance Healing consult echt iets voor jou.

Consult a 45 minuten; € 70,-  (let er op dat een consult kan uitlopen tot een uur. We stoppen pas als het ook echt klaar is.)

Online een afspraak maken? Klik hier.

Ook via de website van Happy Spirit zijn consulten te boeken.