Embracing -0-

Embracing -0-

Ga naar -0- en omhels jezelf

Met Embracing 0 (zero) zet Jochem je op het pad van zelfheling en reflectie. De wereld zal nooit meer hetzelfde zijn. Diepe inzichten worden afgewisseld met een dosis humor en heling. Waar spiritualiteit ons lang heeft verteld dat er meer is tussen hemel en aarde. Onze blik heeft verruimd. Is het nu tijd om te beseffen dat wij spirituele wezens zijn met een aardse ervaring. Dat we die ervaring veelal aan het verdoen zijn. We vluchten in het ego, spiritualiteit of zelfmedelijden. Spiritualiteit is er altijd, niet iets waar we naar op zoek hoeven. We hoeven het enkel te leren accepteren om er weer ten volle gebruik van te maken. Op een aardse (lees vrolijke) manier omdat juist dat de reden is dat we hier zijn. Spiritualiteit met beide benen op de grond dus.

Die aardse ervaring bereiken we niet door enkel te zweven (lees in het hoofd te bivakkeren), we mogen weer genieten van deze wereld, van alles om ons heen en vooral onszelf. Het is tijd verantwoording te nemen voor het leven dat je hebt gecreëerd. Te zien dat wij onze eigen ergernissen en ziekten bron zijn en hoe dit op te lossen. In 6 lessen ga je terug naar -0-. Blokkades, overtuigingen, lichamelijke klachten we gaan overal aan werken tijdens de lessen. Bovendien leer je de tools aan om alles te helen, verwijderen en activeren wat je maar wil. Dit leven is jouw leven. Ontdoe jezelf van ballast, creëer en leef.

De cursus geeft meer dan ooit gedacht. Jezelf naar -0- brengen betekent een leven vol overvloed, liefde, harmonie en rust. Daar staat wat tegenover, de 6 lessen kunnen confronterend zijn en zelfmedelijden krijgt geen ruimte. Je ogen gaan open, leef het leven dat jij verkiest. Sterker nog; word eindelijk jezelf. Embracing 0 is gechanneld en word doorgegeven door Jochem Anthonijsz.


Bijzonderheden

6-daagse cursus “Embracing -0-”
Tarief per deelnemer € 275,-

Direct online inschrijven? Klik hier.

Zien wanneer de eerstvolgende cursus start? klik hier