Trance healing I

Trance Healing I

Trance Healing I

Als Trance Healer ben je bemiddelaar tussen diverse gidsen en diegene die om het consult vraagt. Het leuke is dat iedereen dit kan. Geen moeilijke rituelen maar snelle verbindingen met hogere energieën en spirits. Helen gebeurt vanuit liefde. Geen donkere energieën maar licht en vreugde voor het leven. Dit alles zonder ‘zweverig gedoe’. Met beide voeten op de grond gaan we werken met hogere sferen.​​

Tijdens de cursus Trance Healing I worden de basis beginselen van de Trance Healing bijgebracht. Hiervoor hoef je geen enkele ervaring te hebben. Er wordt geleerd contact te maken met de chakra’s, de ziel, het innerlijke kind en de gidsen (spirits) die jou begeleiden.

Gaandeweg wordt ook geleerd hoe jezelf te aarden, auralifters en slechte energieën weg te nemen. In dit veel omvattende pakket leren we ook hoe dolende geesten naar het licht kunnen worden gestuurd en gaan we ons verdiepen in onze vorige levens. Trance Healing is dus eigenlijk een geweldige basis voor iedereen die zich wil verdiepen in het spirituele.

Door samenwerking met de diverse gidsen kan iedereen zowel fysiek als mentaal helen. Het is hierbij de bedoeling dat de cliënt samen met de trance healer op een spirituele reis gaat. Zodat hij zelf ervaart wat er eigenlijk mis zit. Door het doorbreken van blokkades worden fysieke zowel als emotionele problemen opgelost.

Trance Healing is altijd een heel persoonlijke zaak. Je zult merken dat iedereen zijn of haar eigen kwaliteiten heeft. En dat die zich altijd onderscheiden van een ander. Want ook al zijn het de gidsen die sturen, hoe zaken worden overgebracht ligt aan de Trance Healer. Bovendien krijg je als Healer ook altijd mensen op je pad die juist jij kunt helpen. Ook dat wordt door de gidsen gestuurd.

Aan het eind van deze cursus kun je jezelf via meditatie in een lichte trance brengen en weet je hoe je moet afstemmen op de healinggidsen. Ook weet je het verschil tussen werken op fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en zielsniveau. Je kunt in contact komen met je ziel en met verschillende lagen in het aura.

Bijzonderheden

6-daagse cursus “Trance Healing I”
Tarief per deelnemer € 275,-

Direct online inschrijven? Klik hier.

Zien wanneer de eerstvolgende cursus start? klik hier