Shambhala MDH Inwijdingen

Shambhala MDH Inwijdingen

“Shambhala betekent onvoorwaardelijke Liefde. Shambhala Multi Dimensional Healing is niet alleen een manier van genezen, het is een manier om je eigen spirituele groei en ontwikkeling te versnellen en te optimaliseren.” St. Germain

Zoals de gezondheiszorg zich ontwikkeld zo ontwikkelen ook healing methoden zich. Met de jaren (intreding Aquarius tijdperk) veranderd de energie hier op aarde. Nu de energie hoger (krachtiger) is geworden is het tijd voor de healing methoden van Shambhala MDH.
Shambhala MDH is voortgekomen uit het traditionele Reiki. Waar Dr Usui al vele toevoegingen deed aan Reiki en daarmee het Usui Reiki creeerde is er nu dus Shambhala MDH. Het mooie aan de Shambhala inwijdingen is dat als je deze hebt ontvangen je de verworven Shambhala graad ook hebt in het Reiki en Usui Reiki. Een Shambhala Master is dus automatisch ook een Reiki en Usui Reiki Master. Drie titels per inwijding dus. Wat vooral opvalt aan Shambhala MDH in tegenstelling tot zijn oudere broers in de Reiki traditie is de enorme kracht. De energie werkt vele malen sneller en directer als bij de wat tragere Reiki varianten.

Shambhala MDH heeft zich in 1996 geopenbaard aan John Armitage, een van de vijf Melchizedeks op aarde beter bekend onder de naam Hari Das. Armitage channelde een boodschap van de opgestegen meester St. Germain. Onderaan dit bericht staat de gehele channeling voor wie het fijn vind om deze te lezen.
Shambhala MDH bestaat uit een viertal inwijdingen. Deze zijn te volgen via speciale klassikale dagen waar we er een gezellige dag van maken maar ook gewoon een-op-een. De kosten zijn gelijk.
Na elke graad duurt het een maand voordat er een volgende inwijding kan plaats hebben. Dit doordat de maan een cyclus moet hebben voltooid voordat er aan een volgende graad Shambhala MDH kan worden begonnen.

Lessen en inwijdingen worden gegeven door JA Spirit, Jochem Anthonijsz
Kosten Shambhala inwijding per graad € 120,-

Meteen een afspraak maken? klik hier.

—————————————————————————————————————————————————————

Welkom in de wereld van Shambhala
Channeling van Master Germain

Shambhala is een geschenk van God en mezelf, Master Germain. Shambhala betekent
onvoorwaardelijke Liefde. Shambhala is niet alleen een manier van genezen, het is een manier om je eigen spirituele groei en ontwikkeling te versnellen en te optimaliseren.
Shambhala is de transformatie en ontwikkeling, omdat er meer informatie en symbolen aan de Reiki
Methode zoals we die kennen is doorgegeven aan de wereld via Dr. Usui.
Daarom noem ik deze getransformeerde methode; de Shambhala Multi Dimensional Healing, kortweg Shambhala genoemd.
Als je eenmaal bent ingewijd in Shambhala, ben je ingewijd voor eeuwig. Jullie allen zijn in vorige
levens ingewijd in Shambhala of Reiki en nu is de tijd aangebroken om je dit te herinneren.
Door het gebruik van Shambhala bij jezelf en bij anderen zul je een staat van verlichting bereiken.

De oorsprong van Shambhala ligt in het verzonken rijk van Atlantis en is zo goed als verloren gegaan, duizenden jaren geleden. Nu ben ik bezig deze verloren gewaande kennis opnieuw aan de mensheid aan te bieden zodat men deel kan uitmaken van het transformatieproces waar onze moeder Aarde nu doorheen gaat.

De Aarde is aan het veranderen en zij heeft het besluit genomen om weer volledig te zijn. Zij zal dat
vroeg of laat zijn, met of zonder jouw aandeel. Je kunt je aandeel opeisen en haar helpen met de
transformatie en het transformatieproces van haar inwoners. Immers ieder klein beetje helpt en alle
kleine beetjes maken een geheel.

Maak gebruik van dit geschenk. Help jezelf, anderen en onze prachtige moeder Aarde om weer
volledig te zijn.

Het is niet nodig om traumatische ervaringen te doorstaan op jullie planeet als je de weg van het Licht volgt en dat pad  bewandelt. Het volgen van het Licht en het wandelen in het Licht geeft je onbeperkte vrijheid. Je zult vrij van angst zijn, vrij van ziekte, en de dood als zijnde de dood zul je overstijgen. Als je ervoor kiest onsterfelijk te zijn zul je dat ook zijn. Je lichaam zal transformeren in het Licht, dit is je geboorterecht, neem het aan en wordt volledig.
Ik ben altijd tot je beschikking,

Ik ben de opgestegen Master Germain
16 maart 1996