Workshops & cursussen

Workshops & Cursussen

Op dit moment geeft Jochem Anthonijsz workshops en cursussen in zijn eigen winkel ‘Happy Spirit’ te Huissen. Diverse workshop- en healingkringen zijn terug te vinden in het menu onder Activiteiten agenda. Hieronder korte beschrijvingen van de cursus Trance Healing en andere workshops. Om direct in te schrijven kan het inschrijfformulier gebruikt worden.

Shambhala MDH Inwijding

“Shambhala betekent onvoorwaardelijke Liefde. Shambhala Multi Dimensional Healing is niet alleen een manier van genezen, het is een manier om je eigen spirituele groei en ontwikkeling te versnellen en te optimaliseren.” St. Germain

Trance Healing I – De basisbeginselen

Als Trance Healer ben je bemiddelaar tussen diverse gidsen en diegene die om het consult vraagt. Het leuke is dat iedereen dit kan. Geen moeilijke rituelen maar snelle verbindingen met hogere energieën en spirits. Helen gebeurt vanuit liefde.

Trance Healing II – Verdieping & Anderen Healen

In Trance Healing deel II is er veel aandacht voor hoe iemand zich moet opstellen als therapeut. Iemand healen is een ding, je opstellen als therapeut een tweede.

Trance Healing III – Energieën leren sturen

Wat gebeurt er nu eigenlijk precies als de gidsen hun helende krachten door de Trance Healer laten gaan. En misschien nog wel het leukste; er word geleerd hoe zelf de controle te nemen over de energieën.