Over Jochem

Jochem Anthonijsz, spiritueel healer, heling, medium

Jochem Anthonijsz

Over Jochem

Het contact met de spirituele wereld is er altijd geweest. Al vanaf zijn 5e jaar had Jochem Anthonijsz contact met zijn overleden opa. Hij zag deze letterlijk als een geestelijk vader. Het contact met het bovennatuurlijke is verworden tot iets heel natuurlijks. In zijn consulten en lessen (Trance Healing, Shambhala, Magnetiseren) valt deze thematiek terug te vinden; een nuchtere aanpak, geen zweverige ‘mambo jambo’.

Als Healer werkt Jochem Anthonijsz vanuit de visie dat iedereen contact kan leggen met de spirituele wereld. Graag helpt hij mensen bij deze transitie. Specialisaties zijn Trance Healing en de omgang met hogere energieën. Een heler in de puurste zin van het woord. Zowel fysiek als emotioneel neemt hij blokkades weg.

Dus: weg met donkere energieën en verwelkom de pure liefde die ieder mens in zich draagt.

JA Spirit’s Jochem Anthonijsz is sinds enkele jaren ook leraar Trance Healing. Dit doet hij vol overgave op een nuchtere wijze. Er is ruimte voor een lach zodat er op

speelse wijze kan worden geleerd. De lessen variëren tussen beginners (Trance Healing I) tot aan cracks (Trance Healing III). Ook word er bij Trance Healing II een examen afgenomen. Aan de hand hiervan word bepaald of er door kan worden gegaan met Trance Healing III.

Voor een volledig overzicht aan workshop en cursussen van Jochem Anthonijsz; klik hier.
Voor een consult van Jochem Anthonijsz; klik hier.