Wanneer?

23 April 2022 @ 18:00 – 20:30
21 Mei 2022 @ 18:00 – 20:30
18 Juni 2022 @ 18:00 – 20:30
27 Augustus 2022 @ 18:00 – 20:30
24 September 2022 @ 18:00 – 20:30
22 Oktober 2022 @ 18:00 – 20:30
19 November 2022 @ 18:00 – 20:30
17 December 2022 @ 18:00 – 20:30
28 Januari 2023 @ 18:00 – 20:30
26 Februari 2023 @ 18:00 – 20:30

Waar?

Happy Spirit Huissen (bij Arnhem)
Vierakkerstraat 53
6851 BD Huissen
Nederland

Leraren

Jochem Anthonijsz (JA SPIRIT – HAPPY SPIRIT)
Joyce van Vuuren  (JOYFULL)

Kosten

€ 925,-

Meteen inschrijven? Vul dan het inschrijfformulier in

Spirituele Masterclass ‘Spirit Work’

Steeds vaker kreeg ik (Jochem Anthonijsz) de vraag ‘Als ik deze cursus heb gedaan, kan ik dan alles dat jij kan’. Het antwoord was vaak wat onbevredigend voor me. Het heeft me doen besluiten om een cursus te maken waarin alles aan bod komt. Trance Healing, Embracing -0-, schaduwwerk, mediumschap, ho’oponopono, healing, bewustzijnsverhoging, magie en nog veel meer. Een allesomvattend pakket dat levens veranderend is. Dit omdat we niet enkel focussen op de daadwerkelijke acties maar ook op de menselijke groei.

Wat te denken van schaduwwerk? Een manier waarop magie gebruikt wordt in healings. Een voorbeeld is om het aura een stukje terug te trekken en een hand ten beschikking te stellen van een opgestegen meester zoals Maria zodat die hand door haar als tool kan worden gebruikt. Maar we gaan ook leren hoe mensen (en jezelf) te genezen door de totale verantwoording te nemen. Sterker nog met deze technieken kan alles in het eigen leven positief veranderd worden. De cursus zal de complete 3 delen van Trance Healing beslaan maar tegelijk besteden we ook iedere dag aandacht aan Embracing -0- en komen er allerlei andere belangrijke vlakken en methoden van spiritualiteit aan bod. Nu kan ik dus met een gerust hart zeggen dat je na deze cursus alles mee hebt gekregen dat ik weet.

Trance Healing I

Als Trance Healer ben je bemiddelaar tussen diverse gidsen en diegene die om het consult vraagt. Het leuke is dat iedereen dit kan. Geen moeilijke rituelen maar snelle verbindingen met hogere energieën en spirits. Helen gebeurt vanuit liefde. Geen donkere energieën maar licht en vreugde voor het leven. Dit alles zonder ‘zweverig gedoe’. Met beide voeten op de grond gaan we werken met hogere sferen.​​

Tijdens de cursus Trance Healing I worden de basis beginselen van de Trance Healing bijgebracht. Hiervoor hoef je geen enkele ervaring te hebben. Er wordt geleerd contact te maken met de chakra’s, de ziel, het innerlijke kind en de gidsen (spirits) die jou begeleiden.

Gaandeweg wordt ook geleerd hoe jezelf te aarden, auralifters en slechte energieën weg te nemen. In dit veel omvattende pakket leren we ook hoe dolende geesten naar het licht kunnen worden gestuurd en gaan we ons verdiepen in onze vorige levens. Trance Healing is dus eigenlijk een geweldige basis voor iedereen die zich wil verdiepen in het spirituele.

Door samenwerking met de diverse gidsen kan iedereen zowel fysiek als mentaal helen. Het is hierbij de bedoeling dat de cliënt samen met de trance healer op een spirituele reis gaat. Zodat hij zelf ervaart wat er eigenlijk mis zit. Door het doorbreken van blokkades worden fysieke zowel als emotionele problemen opgelost.

Trance Healing is altijd een heel persoonlijke zaak. Je zult merken dat iedereen zijn of haar eigen kwaliteiten heeft. En dat die zich altijd onderscheiden van een ander. Want ook al zijn het de gidsen die sturen, hoe zaken worden overgebracht ligt aan de Trance Healer. Bovendien krijg je als Healer ook altijd mensen op je pad die juist jij kunt helpen. Ook dat wordt door de gidsen gestuurd.

Aan het eind van deze cursus kun je jezelf via meditatie in een lichte trance brengen en weet je hoe je moet afstemmen op de healinggidsen. Ook weet je het verschil tussen werken op fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en zielsniveau. Je kunt in contact komen met je ziel en met verschillende lagen in het aura.

Embracing -0-

Met Embracing 0 (zero) zet Jochem je op het pad van zelfheling en reflectie. De wereld zal nooit meer hetzelfde zijn. Diepe inzichten worden afgewisseld met een dosis humor en heling. Waar spiritualiteit ons lang heeft verteld dat er meer is tussen hemel en aarde. Onze blik heeft verruimd. Is het nu tijd om te beseffen dat wij spirituele wezens zijn met een aardse ervaring. Dat we die ervaring veelal aan het verdoen zijn. We vluchten in het ego, spiritualiteit of zelfmedelijden. Spiritualiteit is er altijd, niet iets waar we naar op zoek hoeven. We hoeven het enkel te leren accepteren om er weer ten volle gebruik van te maken. Op een aardse (lees vrolijke) manier omdat juist dat de reden is dat we hier zijn. Spiritualiteit met beide benen op de grond dus.

Die aardse ervaring bereiken we niet door enkel te zweven (lees in het hoofd te bivakkeren), we mogen weer genieten van deze wereld, van alles om ons heen en vooral onszelf. Het is tijd verantwoording te nemen voor het leven dat je hebt gecreëerd. Te zien dat wij onze eigen ergernissen en ziekten bron zijn en hoe dit op te lossen. In 6 lessen ga je terug naar -0-. Blokkades, overtuigingen, lichamelijke klachten we gaan overal aan werken tijdens de lessen. Bovendien leer je de tools aan om alles te helen, verwijderen en activeren wat je maar wil. Dit leven is jouw leven. Ontdoe jezelf van ballast, creëer en leef.

De cursus geeft meer dan ooit gedacht. Jezelf naar -0- brengen betekent een leven vol overvloed, liefde, harmonie en rust. Daar staat wat tegenover, de 6 lessen kunnen confronterend zijn en zelfmedelijden krijgt geen ruimte. Je ogen gaan open, leef het leven dat jij verkiest. Sterker nog; word eindelijk jezelf. Embracing 0 is gechanneld en word doorgegeven door Jochem Anthonijsz.


Bijzonderheden
leraar; Jochem Anthonijsz, JA Spirit

Cursus “Jaartraining Spirituele Masterclass”
Tarief per deelnemer € 925,-

Direct online inschrijven? Klik hier.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *